Prosjekter/ ideer

Her ligger noen eksempler på hva kontoret leverer av tegninger. Ta en kikk 🙂
eller se på videoen.

Et hektisk og kreativt år er snart over. Julen nærmer seg og det er tid for familietid og oppladning til et nytt år. Foyn tegnekontor ønsker alle kunder og dere som er følgere en god jul og et godt nytt år. Takk for oppdrag i 2019 og gode tilbakemeldinger. Her kommer en liten års- kavalkade av noen av prosjektene i året som har gått

Publisert av Foyn tegnekontor Lørdag 21. desember 2019

Minimalistisk bygg i sterkt skrånende terreng. Stor takhøyde i begge plan.
Tilbygg.
Påbygg. Ny og gammel tid møtes
Vinterhage med Pergola

Plantegning-Arbeidstegning 1:50

«Atrium» er en eksklusiv enebolig. Plassering er tenkt på en flat tomt. Bygget er oppbygd kvadratisk med et atrium med plen og svømmebaseng i sentrum. Innvendig er bygget «delt» i en voksen avdeling og en barne/ ungdomsavdeling. I senteraksen er samlingsplassen med åpen løsning, også mot 2.etg. Her møtes alle aktivitetene som kjøkken, spis, tv , 2 etg og utgang mot atrium. Høy prisklasse.

Sjøbod m/ bad og lagerrom

Enebolig: «Luft»: Minimalistisk enebolig med grunnflate på 200m2. Plasseringen er tenkt i sterkt skrånende tomt ned mot vannet. Det er lagt vekt på at bygget skal ha strenge linjer, men alikevel være et rolig og harmoniskt bygg. Huset har en takhøyde på 3 meter og med flere foldedører som «åpner» bygget. På denne måten og med store vindusflater blir det et transparang bygg. Når du møter bygget får du kontakt med huset innvendig, gjennom vinduer i hall og ut på terrassen og videre ut mot vannet. Høy standard.