Prosjekter/ ideer

Her ligger noen eksempler på hva kontoret leverer av tegninger. Ta en kikk 🙂
eller se på videoen.

Påbygg. Ny og gammel tid møtes
3-D snitt
Vinterhage med Pergola

 

 

 

Plantegning-Arbeidstegning 1:50
Renovering av gammelt tak med Lett-Tak. Dagens krav til bæreevne, isolasjon og brannkrav krevde utskiftning av tak. Visualisert ved bruk av elementer fra Lett-Tak Systemer AS, i Larvik
«Atrium» er en eksklusiv enebolig. Plassering er tenkt på en flat tomt. Bygget er oppbygd kvadratisk med et atrium med plen og svømmebaseng i sentrum. Innvendig er bygget «delt» i en voksen avdeling og en barne/ ungdomsavdeling. I senteraksen er samlingsplassen med åpen løsning, også mot 2.etg. Her møtes alle aktivitetene som kjøkken, spis, tv , 2 etg og utgang mot atrium. Høy prisklasse.

 

Sjøbod m/ bad og lagerrom

 

Kundetilpasset garasje m/ «leseloft»
Enebolig: «Luft»: Minimalistisk enebolig med grunnflate på 200m2. Plasseringen er tenkt i sterkt skrånende tomt ned mot vannet. Det er lagt vekt på at bygget skal ha strenge linjer, men alikevel være et rolig og harmoniskt bygg. Huset har en takhøyde på 3 meter og med flere foldedører som «åpner» bygget. På denne måten og med store vindusflater blir det et transparang bygg. Når du møter bygget får du kontakt med huset innvendig, gjennom vinduer i hall og ut på terrassen og videre ut mot vannet. Høy standard.